За нас

за компанията

„Капитера Фарма” ЕООД е основана през 2018 г. от екип от квалифицирани специалисти, с дългогодишен опит в областта на фармацията. Нашата цел е производство, внос и дистрибуция на подбрани, висококачествени продукти, със специални формулировки на достъпни цени. Фирмата е 100% собственост на „Капитера” ЕООД, заедно с другите дъщерни дружества на групата, който присъстват на българския пазар повече от 20 години.

Компанията е със седалище в град Пловдив, България, с основен фокус на търговската дейност върху българските пазари и Балканския полуостров.

Ние в „Капитера Фарма” ЕООД сме посветили нашите усилия в съдействие на хората, предлагайки висококачествени продукти, които спомагат за повишаване на активността и доброто здраве. Разработваме, произвеждаме и търгуваме с широка гама от витамини и хранителни добавки, които обслужват съвременните нужди на потребителите.

Съчетаваме новоизследвани съставки с традиционни, широкоизползвани през вековете, билкови екстракти с естествен произход и доказани лечебни свойства. Продуктите от нашето портфолио са разработени и произведени в ЕС и отговарят на най-стриктните стандарти и изисквания в индустрията. Партнираме си с доказани фармацевтични компании в Европа и непрекъснато се стремим да внедряваме най-иновативните суплементи на нашия пазар. Такива с по-добро действие, вкус, по-лесни за прием и на достъпна цена.

Защото доброто здраве помага за добър живот!

Мисия

Нашата цел е да доставим най-добрата комбинация от продукти за вашето добро здраве на достъпна цена!

Екип

В „Капитера Фарма” ЕООД вярваме, че добрият екип е ядрото на нашата компания. Силно мотивирани, млади професионалисти в областта на фармацията, маркетинга, проучванията, логистика и финанси ние работим ежедневно за постигнане на фирмените цели, отдадени и лоялни на мисията и визията на организацията, и помагайки си един на друг в стремежа към постигане на хармония и баланс в професионалните ни отношения.  

Нашите ценности са фундаментите на сплотения ни колектив. За нас екипността е в основата на отличните резултати. Вярваме, че работата в екип, удовлетвореността на потребителя, качествени продукти на достъпна цена, уважение, прозрачност и непрекъснато усъвършенстване са в основата на отличните резултати.

Работната атмосферта, която сме изградили позволява на нашите служители свободно да изказват своето мнение и да участват в различните фази на разработката на нови проекти, давайки възможност на всеки да се развива и да достигне своя пълен потенциал.

Качество - Цена

В "Капитера Груп" се стремим да даваме повече на нашите клиенти. Нашата цел е да създаваме уникални хранителни продукти на пазара, които да помогат за по-добро здраве на достъпна цена.

Мегна Батра
Основател и Собственик
Август 5, 2017
Работа в екип и Мотивация

Мотивацията и екипността са сред основните качества, които ценим високо в „Капитера Фарма” ЕООД. Всичко е възможно, когато имаш отличен екип!

Димитър Михов
Управител
Септември 15, 2018
Безброй възможности

Маркетингът винаги е бил моята мечтана работа, докато продажбите са моята страст и исках да допринеса и за двете. Нашата многофункционална и динамична екипна политика ни позволява да допринасяме за проекти, без значение към кой екип принадлежим.

Християн Агаларев
Маркетинг и Продажби
Октомври 31, 2018
Нашите Колеги

Най-голямото богатство на една фирма са нейните служители. Винаги се стремим да привличаме силни личности и добри специалисти.

Пенка Йонова
Човешки Ресурси
Януари 5th, 2019
Създаване на ценности

Целта на "Капитера Груп" е създаването на по-добра стойност - за нашите крайни клиенти, партньори, сътрудници, дистрибутори и аптеки.

Даниела Чолакова
Счетоводство и Финанси
Януари 10, 2019