За нас

за компанията

„Капитера Фарма” ЕООД е основана през 2018 г. от екип от квалифицирани специалисти, с дългогодишен опит в областта на фармацията. Нашата цел е производство, внос и дистрибуция на подбрани, висококачествени продукти, със специални формулировки на достъпни цени. Фирмата е 100% собственост на „Капитера” ЕООД, заедно с другите дъщерни дружества на групата, който присъстват на българския пазар повече от 20 години.

Компанията е със седалище в град Пловдив, България, с основен фокус на търговската дейност върху българските пазари и Балканския полуостров.

Ние в „Капитера Фарма” ЕООД сме посветили нашите усилия в съдействие на хората, предлагайки висококачествени продукти, които спомагат за повишаване на активността и доброто здраве. Разработваме, произвеждаме и търгуваме с широка гама от витамини и хранителни добавки, които обслужват съвременните нужди на потребителите.

Съчетаваме новоизследвани съставки с традиционни, широкоизползвани през вековете, билкови екстракти с естествен произход и доказани лечебни свойства. Продуктите от нашето портфолио са разработени и произведени в ЕС и отговарят на най-стриктните стандарти и изисквания в индустрията. Партнираме си с доказани фармацевтични компании в Европа и непрекъснато се стремим да внедряваме най-иновативните суплементи на нашия пазар. Такива с по-добро действие, вкус, по-лесни за прием и на достъпна цена.

Защото доброто здраве помага за добър живот!

Мисия

Нашата цел е да доставим най-добрата комбинация от продукти за вашето добро здраве на достъпна цена!

Екип

В „Капитера Фарма” ЕООД вярваме, че добрият екип е ядрото на нашата компания. Силно мотивирани, млади професионалисти в областта на фармацията, маркетинга, проучванията, логистика и финанси ние работим ежедневно за постигнане на фирмените цели, отдадени и лоялни на мисията и визията на организацията, и помагайки си един на друг в стремежа към постигане на хармония и баланс в професионалните ни отношения.  

Нашите ценности са фундаментите на сплотения ни колектив. За нас екипността е в основата на отличните резултати. Вярваме, че работата в екип, удовлетвореността на потребителя, качествени продукти на достъпна цена, уважение, прозрачност и непрекъснато усъвършенстване са в основата на отличните резултати.

Работната атмосферта, която сме изградили позволява на нашите служители свободно да изказват своето мнение и да участват в различните фази на разработката на нови проекти, давайки възможност на всеки да се развива и да достигне своя пълен потенциал.